• Конструкция
  Семплата, здрава и лека конструкция на хедерите за слънчоглед Dominoni гарантира отлична работа при минимална техническа поддръжка.

  Събиращите елементи
  са фиксирани лесно за здравата носеща рама; разположени са в херметични кутии и имат обща събирателна верига.

  Рязането на слънчогледовите растения се извършва от 4 въртящи ножа, които могат да се подменят и позволяват достигане на висока работна скорост.

  Сменяемо окачване
  Благодарение на сменяемия присъединителен комплект, хедерите за слънчоглед лесно се монтират на различни модели комбайни

  Дългите делители се сгъват по време на транспортиране. Заостреният им профил улеснява жътвата на полегнали и наведени стебла.

  Приемащият шнек с голям диаметър и променлива стъпка на винта осигурява постоянно захранване с материал.

  Капаците Вдлъбнатата форма на капаците и наклона назад улеснява придвижването на слънчогледа към приемащия шнек, намалявайки до минимум загубата на семена.

  Раздробителят за стебла следва релефа дори и при работа върху насечени терени. Ъгълът на рязне остава непроменен независимо от височината на работа на раздробителя.

  Употребата на висококачествени материали в комбинация със семпли, но функционални инженерни решения, правят хедерите за слънчоглед Dominoni ценен помощник по време на жътва.