• Η απλή, στιβαρή και ελαφριά ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ των κεφαλών για τους ηλίανθους της Dominoni εξασφαλίζει άψογη λειτουργία, αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο μειώνοντας στο ελάχιστο τις παρεμβάσεις συντήρησης.

  ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ, στερεώνονται εύκολα στο στιβαρό πλαίσιο, έχουν στεγανά κιβώτια και μόνο μία σειρά συλλογής που μειώνει στο μισό τα έξοδα συντήρησης.

  Η ΚΟΠΗ του φυτού του ηλίανθου γίνεται από 4 περιστρεφόμενες λεπίδες, που αντικαθιστούνται εύκολα και επιτρέπουν την ανάπτυξη υψηλών ταχυτήτων εργασίας.

  ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ χάρη στο σετ αγκίστρωσης: οι κεφαλές του ηλίανθου προσαρμόζονται εύκολα στα διάφορα είδη θεριζοαλωνιστικής.

  Οι μεγάλες ανατρεπόμενες ΜΥΤΕΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΣΕΙΡΩΝ για τη μεταφορά, διευκολύνουν τη συλλογή των πεσμένων ηλίανθων. ΚΟΧΛΙΑΣ διοχέτευσης με μεγάλη διάμετρο και βαθιά σπειρώματα διαμορφούμενου μήκους διαθέτει ρυθμιζόμενη παλέτα που εξασφαλίζει βαθμιαία και συνεχή τροφοδοσία.

  Τα ΚΑΠΟ ΜΕ ΔΟΧΕΙΟ κοίλης μορφής και με κλίση προς τα πίσω επιτρέπουν την ολίσθηση του προϊόντος προς τον κοχλία διοχέτευσης μειώνοντας στο ελάχιστο τις απώλειες.

  Ο εκθαμνωτής

  Μεγάλα ελατήρια στηρίζουν τη μπάρα του εκθαμνωτή, επιτρέποντάς του να ίπταται σχεδόν επάνω στο έδαφος και να ακολουθεί τις ανωμαλίες του. Η γωνία κοπής διατηρείται σταθερή με ένα σύστημα μοχλών ανεξέρτηα από το ύψος κοπής.

  Η χρήση εξαρτημάτων και υλικών υψηλής ποιότητας καθώς και η χρήση απλών αλλά λειτουργικών δομικών συστημάτων καθιστούν την κεφαλή Dominoni έναν πραγματικό σύμμαχο για τη συλλογή των ηλίανθων.