• De eenvoudige, degelijke en relatief lichte constructie van de Dominoni plukker voor zonnebloemen garandeert een perfecte werking, zelfs naar jaren gebruik van de machine en heeft weinig onderhoud nodig.

  De OOGST-EENHEDEN zijn degelijk aan het basis frame bevestigd en hebben een gesloten aandrijving en een enkele oogstketting.

  Het AFSNIJDEN van de zonnebloemen met vier roterende messen, die eenvoudig uitwisselbaar zijn, maken een hoge werksnelheid mogelijk.

  Met DIVERSE ADAPTERS zijn de zonnebloemplukkers eenvoudig aan de verschillende maaidorser types te koppelen.

  De lange gedeelde SCHEIDERS, die voor kunnen worden, maken de oogst van liggende of verwaaide gewassen gemakkelijk.transport opgeklapt

  De TRANSPORTVIJZEL heeft een grote diameter, met een hoog profiel en variabele spoed en heeft verstelbare meenemers die voor een geleidelijk en continu transport zorgen.

  KOMVORMIGE HOLLE SCHEIDERS, hellend naar de vijzel minimaliseren de oogstverliezen.

  De STENGELHAKSELAAR, heeft een parallel-geleiding met veerontlasting, is onafhankelijk van de plukker en volgt de bodem nauwkeurig. Ook bij wijziging van de stoppellengte blijft de werkhoek gelijk.

  De toepassing van kwalitatieve goede materialen en componenten samen met het eenvoudige maar functionele bouwsysteem, maken de Dominoni plukker een betrouwbare speler in de zonnebloemen oogst.