• Structura
  Structura simpla, solida și ușoara a Hederelor Dominoni pentru floarea soarelui, asigura o functionaredurabila perfecta, reducand interventia in vederea mentenantei acestuia.

  Elementele de recoltare
  sunt bine fixate pe cadrul solid; Acestea sunt depozitate în cutii sigilate și utilizeaza același lanț de colectare.

  Taierea

  Plantei de floarea-soarelui se realizează prin intermediul a 4 cutite curbate, care sunt usor de inlocuit, si care asigura o viteză crescuta de lucru.

  Conexiune interschimbabila
  Datorita kit-ului de prindere, hederele pentru floarea-soarelui pot fi usor adaptate oricarui tip de combina.

  Prelungirea elementelor de recoltat
  pot fi rabate in vederea transportului, iar datorita profilului lor ascutit, faciliteaza recoltarea plantelor aflate pe sol.

  Transportorul melcat
  are un diametru mare și elemente melcate cu rate de viteza variabila; colectoarele reglabile asigura oaprovizionare continua a transportorului.

  Carcasele
  Datorită formei lor concave și a înclinarii catre partea posterioara, aceste carcase directioneaza recolta catre melcul transportor, reducand astfel pierderile de produs

  Tocator de tulpini
  Este sustinut de arcuri solide care îi permit să copieze forma terenului, chiar si a a celui cu denivelari. Datorită unui sistem de pârghii, unghiul de tăiere este menținut constant, indiferent de înălțimea de taiere.
  Utilizarea materialelor de inalta calitate, combinate cu soluții de inginerie simpla, dar funcționala face din hederul Dominoni pentru floarea-soarelui un echipament indispensabil pentru recoltarea produsului floarea-soarelui.